KÜTÜPHANEMİZDE ANLAMLI ETKİNLİK

Üniversitemiz Eebiyat Fakültesi-Zaza Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri;Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Zülfi SELCAN,öğretim görevlileri Şengül ŞENOL ve İlyas ASLAN refakatında 10.05.2016 tarihinde kütüphanemizi ziyaret ettiler.

Yaplıan bu ziyarette  Üniversitemiz Rektör V.Prof.Dr.Nihat TOSUN,Rektör Yrd.Prof.Dr.Muzaffer AŞKIN,Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı-Erdal GÜR birer konuşma yaparak;kütüphanenin eğitimin temel dayanağı olduğunu,araştırmanın ve bilginin kütüphaneler aracılığı ile eğitime katkı sağladığını ve öğrenmenin ve eğitimin önemine bir kez daha vurgu yaptılar.

Daha sonra,basımı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca yapılan ve yazarı Yrd.Doç.Dr. Zülfi SELCAN olan Qese u Qese Vırenu Leksikon adlı sözlük/eserden   öğrenci ve katılımcılara birer adet takdim edildi.Ardından katılımcılar Kütüphane Koleksiyon Salonu,Süreli Yayınlar Salonu,e-Kütüphane ve okuma salonlarını ziyaret ederek  kütüphanenin tanıınması ve işleyişi hakkında bilgi aldılar.Yapılan ziyaret ve etkinlikten duyulan memnuyiyet ifade edildikten sonra etkinlik sona erdi.