Yeni ARGE Reform Paketi Bilgilendirme Toplantısı

Yeni ARGE Reform Paketi Bilgilendirme toplantısı Tunceli Üniversitesi Gençlik Evinde gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemiz Rektör yardımcısı ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Kurulu üyesi Prof. Dr. Nihat TOSUN, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KÜSİ Tunceli İl Temsilcisi ve Tunceli Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ekrem AKBULUT, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Tülay SATIR, İl Özel İdaresi temsilcisi, Organize Sanayi Bölgesi Müdür Vekili Sidar KAYA, üniversitemiz öğretim üyeleri ve ilimizde faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin temsilcileri katılım sağladı. Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı uzmanı Ahmet GERGERLİ katılımcılara yeni ARGE reforma paketi ile 2023 hedefleri çerçevesinde üniversite ve sanayicilere sağlanan destekler hakkında bilgi verdi.