Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Kamiloğlu’ndan Rektör Ubeyde İpek’e Ziyaret

Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Mesut Kamiloğlu, Munzur Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Ubeyde İpek ile bir araya gelmiştir.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede Ulusal Ajans Başkanı Mesut Kamiloğlu ve Rektör Ubeyde İpek, Munzur Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Ofisinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardır.  Ziyarette Ajans Başkanı Mesut Kamiloğlu’na Yükseköğretim Koordinatörü Hür Güldü de eşlik ederken Erasmus Programı öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetlerinde kullanılmak üzere ödenmiş bulunan hibelerin kullanımlarının uygunluğu da denetlenmiştir.

Yapılan denetimlerde Munzur Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Ofisinde herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmazken yürütülen çalışmalar da Türkiye Ulusal Ajansı yetkilileri tarafından beğeniyle karşılanmıştır.