HAKKIMIZDA

Munzur Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (MÜNİBAP) Birimi'nin amacı, Üniversitemiz akademik birimlerinin tümünde yapılmakta olan veya yapılması planlanan projeleri desteklemek ve böylece araştırma hayatını canlı tutarak yeni araştırmalara olanak tanımaktır.

Bu projeler kapsamında yapılacak veya yapılmakta olan araştırmaların niteliğini yükseltmek ve araştırma sonuçlarının ulusal ve uluslararası yayınlara dönüştürülmesi ve Üniversitemizin bilimsel etkinliğinin arttırılması doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Bilimsel gelişmeyi ilke edinmiş olan Üniversitemiz Yönetimi, BAP Birimi'ne ve projelere gerekli desteğin sağanabilmesi için her türlü çabayı göstermektedir.

BAP Birimi, Üniversitemizin çeşitli birimlerinde çalışmakta olan araştırmacılarımızın sunacakları projelere destekte bulunmaya ve bilimsel çalışmaları desteklemeye devam edecektir.

Tüm araştırmacılarımıza başarılar diliyoruz.....