2025-2026 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi ders kaydı 09 Eylül 2025 tarihi itibariyle başlayıp 22 Eylül 2025 tarihinde sona erecektir.
Kayıtlı olduğu programda süresi sonunda mezun olamayan ve İkinci bir yükseköğretim programı kaydı Enstitümüzde olan öğrenciler için harç ödeme tarihi 15 Eylül 2025 tarihinde sona erecektir.
Öğrenciler, katkı payları ve öğrenim ücretlerini, Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank internet bankacılığı veya Vakıfbank ATM'leriden "Ödemeler", "Kurum Ödemeleri", “Eğitim Ödemeleri” "Munzur Üniversitesi" menüsünden TC kimlik numarası veya öğrenci numarası ile yatırılabilirler
Tüm öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden otomasyona giriş yaptıktan sonra Kayıt Yenileme (Ders Seçme) İşlemleri ekranından ders kaydını yapmaları gerekmektedir.
Katkı payları ve öğrenim ücretleri 15 Eylül 2025 tarihinde, Ders kayıt işlemleri ise 22 Eylül 2025 tarihinde sona erecektir. Bu süre içerisinde ders kaydını yapmayan öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır.
Üniversitemize ilk defa kayıt olan öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemine https://ubys.munzur.edu.tr/ sayfası üzerinden E-Devlet ile giriş yapabilirler.
Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.