Kulüpler Uluslararası Öğrenci Bölüm Koordinatörleri Erasmus Öğrenci Bölüm Koordinatörleri Mevlana Öğrenci Bölüm Koordinatörleri Misyon-Vizyon Akademik Birim Kalite Komisyonu Akreditasyon

Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alımı Hakkında

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için Spor Bilimleri Fakültemiz bünyesindeki Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Rekreasyon Bölümüne Pandemi sebebiyle özel yetenek sınavı ile değil YÖK’ün belirlemiş olduğu usul ve esaslar dâhilinde merkezi yerleştirme ile öğrenci alımı gerçekleştirilmiştir. Yükseköğretim programlarının 2021- YKS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirme sonunda boş kalan kontenjanlara ÖSYM tarafından belirlenecek tarihte merkezî olarak 'ek yerleştirme' yapılacak olup fakültemizin ilgili bölümlerine ek kontenjana başvuracak adaylar https://www.osym.gov.tr/ adresinden takip ederek başvuru yapabilirler. Öğrenci adaylarına önemle duyurulur.

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ