2020 - 2021 Bahar Dönemi Genel (Final) Sınav Programı Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Genel (Final) Sınavları UZEP üzerinden 07 Haziran 2021 ile 20 Haziran 2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Sınavlar; test tabanlı (çoktan seçmeli, kısa cevap, eşleştirme, doğru/yanlış, boşluk doldurma vb.), açık uçlu, ödev, proje vb. alternatif değerlendirme yaklaşımlarından biri kullanılarak yapılacaktır.

UZEP'te Çevrimiçi Sınava katılma ile ilgili bilgilendirme videosu için tıklayınız, kılavuzu için tıklayınız.

UZEP'te Ödev yükleme ile ilgili bilgilendirme videosu için tıklayınız, kılavuzu için tıklayınız.

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Genel (Final) Sınav Programına aşağıda yer alan “indir” butonuna tıklayarak erişebilirsiniz.

Not: Sorularınız için dersin sorumlu öğretim elemanı veya bölüm başkanlarınıza mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

İndir