Meslek Yüksekokulumuz 2019 Yılı Yeni Açılan Bölümleri ve Bölümlerin Kontenjan Sayıları

Meslek Yüksekokulumuz 2019 kontenjan sayıları ÖSYM tarafından açıklanmıştır. Bu kapsamda MYO’muz bünyesinde eğitim ve öğretimin devam ettiği, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bankacılık ve Sigortacılık Programına 25, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programına 50, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik Programına 25 kişilik kontenjanlar verilmiştir.

Ayrıca, yeni açılan bölümlerimiz olan Bilgisayar Teknolojileri Bölümü içerisinde yer alan Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programına 40, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü içerisinde yer alan Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programına 30, İnşaat Bölümü içerisinde yer alan İnşaat Teknolojisi Programına 40 Kişilik kontenjan olmak üzere 2019 yılı için toplamda 210 kontenjan verilmiştir. Duyurulur.

Üniversitemizin diğer kontenjan bilgilerini inceleyebilmek için https://www.munzur.edu.tr/haberdetay.aspx?News_ID=28620 adresini ziyaret edebilirsiniz.