PERTEK KALESİ GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin yaşadıkları ve bulundukları bölgeyi tanımaları ve kaynaşmaları açısından İlçemizin en önemli tarihi alanlarından birisi olan Pertek Kalesine 30 Ekim 2019 tarihinde bir gezi organizasyonu yapılmıştır. İlçe Belediyemize ait olan Gezi Feribotu ile Keban Baraj Gölü’nde gerçekleştirilen gezi, canlı müzik eşliğinde yenilen yemek ve Pertek Kalesinin gezilmesi ile gün tamamlanmış ve katılım gösteren Öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanlarımız için hoş bir anı olması hedeflenmiştir. Gezinin yapılmasında desteklerini bizden esirgemeyen ve organizasyonu üstlenen, ayrıca katılmaları ile bizleri onurlandıran Pertek Belediye Başkanımız Sayın Ruhan ALAN Beyefendi nezdinde kendisine ve tüm Belediye personeline teşekkürü bir borç biliriz.