2020-2021 AKADEMİK YILI ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI MUAFİYET VE SEVİYE TESPİT SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Duyuru ekinde bulunan “a) Moodle Sistemine Kayıt (Öğrenci)” adlı dosyadaki aşamaları tamamlayarak en geç 30.09.2020 saat 17:00’a kadar “Moodle Sistemine Kayıt Olunuz”. Sisteme kayıt olduktan sonra en geç bir (1) işgünü içerisinde sınav kaydınız yapılacaktır. Sınava kaydınızın yapılamaması durumunda aşağıda belirtilen iletişim adresine öğrenci kimlik numarası, ad-soyad, iletişim bilgilerinizi içeren bir e-posta gönderiniz.

Moodle sistemi üzerinden sınavın nasıl uygulanacağı ve dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgileri içeren “b) Munzur Öğretim Yönetim Sisteminde Sınava Katılma Adımları (Öğrenci)” adlı örnek dosyayı inceleyiniz.

Sınav tarih ve saatinde açılacak olan sınava giriş yapınız ve çoktan seçmeli sorulardan oluşan sınavı tamamlayınız.

Sınav sonuçları 02.10.2020 tarihinde Munzur Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı sayfasında duyurulacaktır. https:/www.munzur.edu.tr/birimler/akademik/rbb/yabanci/Pages/Default.aspx

NOT: Bu sınava sadece Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı öğrencileri ile 2019-2020 Akademik Yılı Zorunlu Hazırlık Eğitiminden Başarısız olan öğrenciler katılacaktır. İngiliz Dili Edebiyatını kazanan öğrenciler, Batı Dilleri ve Edebiyatı bölümü tarafından yapılacak olan Zorunlu hazırlık sınıfı muafiyet ve seviye tespit sınavına katılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İletişim: hsyildirim@munzur.edu.tr  dduztas@munzur.edu.tr

İndir