Araştırma Görevlisi Kübra Ataş’ın TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü projesi kabul aldı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi, Uzman Fizyoterapist Kübra Ataş'ın doktora tezi ile TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülüne başvurmuş olduğu  projesi kabul aldı.  Doktora eğitimine İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da devam eden Ataş’ın tez ve proje konusu "Gerilim Tipi Baş Ağrısında Yapılandırılmış Egzersiz Programının Etkinliğinin Araştırılması” dır. TÜBİTAK tarafından maddi olarak desteklenecek olan projeye Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu danışman olarak ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Doğan da araştırmacı olarak katkı veriyor. Proje Tunceli Devlet Hastanesi nöroloji kliniği hastalarının katılımıyla gerçekleştirilecek ve baş ağrısı hastalarına egzersiz hizmeti sunacaktır.