KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi  ders kaydı 25 Eylül 2023 tarihi itibariyle başlayıp 02 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.

Kayıtlı olduğu programda süresi sonunda mezun olamayan ve Üniversitemizde İkinci bir yükseköğretim programı kaydı olan öğrenciler için katkı payları ve öğrenim ücretleri 25 Eylül 2023 tarihi itibariyle başlayıp 01 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.

Öğrenciler, katkı payları ve öğrenim ücretlerini, Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank internet bankacılığı veya Vakıfbank ATM'leriden  "Ödemeler", "Kurum Ödemeleri", “Eğitim Ödemeleri” "Munzur Üniversitesi" menüsünden TC kimlik numarası veya öğrenci numarası ile yatırılabilirler

Tüm öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden otomasyona giriş yaptıktan sonra Kayıt Yenileme (Ders Seçme) İşlemleri ekranından ders kaydını yapmaları gerekmektedir.

Ders kayıt işlemleri 02 Ekim 2023 tarihinde, Katkı payları ve öğrenim ücretleri ise 01 Ekim 2023  tarihinde sona erecektir. Bu süre içerisinde ders kaydını yapmayan öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır.

Üniversitemize ilk defa kayıt olan öğrencilerimiz sisteme https://ubys.munzur.edu.tr sayfası üzerinden;

Kullanıcı numarası: Öğrenci numarasını

Şifre                        :T.C. Kimlik numarası

olarak giriş yapabilir.

Ayrıca UBYS sistemine E-Devlet sistemi üzerinden de giriş yapabilirler.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.