2023-2024 Güz Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci Ek Başvuru Asıl ve Yedek Listesi

Kısmi zamanlı olarak işe başlayacak her öğrenci 29-30 Kasım 2023 tarihleri arasında aşağıdaki evrakları hazırlayıp işe giriş işlemini yapmak için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı-Üniversite Sosyal Tesisler Birimine bizzat müracaat edeceklerdir. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından kendilerine verilen tarihte görev yapacakları birimde iş başı yapacaklardır. Birimler öğrencilere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından işe başlama tarihi verilmeden iş başı yaptırmayacaklardır.

Asıl Adayların Getirmesi Gereken Evraklar

1) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi (adres ve telefon yazılacak)

2) Öğrenim gördüğü birimden alınmış yeni tarihli öğrenci belgesi veya e-devlet çıktısı,

3) 1 adet asıl fotoğraf (renkli fotokopi kabul edilmez),

4) T.C. Ziraat Bankası Tunceli Şubesinden adı ve soyadı yazılı IBAN numarasını gösterir hesap belgesi,

5) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi (Daire Başkanlığımız tarafından işe giriş işlemi yapılırken hazırlanacaktır)

6) Sigortalı işe giriş bildirgesi (Daire Başkanlığımız tarafından hazırlanacaktır)

7) Sağlık provizyon aktivasyon sistemi (SPAS) müstahaklık sorgulama belgesi (SGK'dan alınacaktır)

8) Adli sicil kaydı (e-devlet üzerinden veya adliyelerden alınacaktır)

9) Aile Hekimliği tarafından kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışabilir raporu.

Evrak Teslimi ve Sözleşme İmzalama:  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Üniversite Sosyal Tesisleri Binası (Rektörlük Yanı) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Birimi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde 01 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında çalıştırılmak üzere belirlenen asıl ve yedek öğrenci listesi için indir butonunu tıklayınız.

İndir