Beşeri Kapasitenin Geliştirilmesi Projesi Eğitimleri

Munzur Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları çerçevesinde yürütülen Beşeri Kapasitenin Geliştirilmesi projesi kapsamında düzenlenecek olan eğitim tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Katılımcılar belirtilen tarihlerde izinli sayılacaktır. Katılımcıların ilgili tarihlerde saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda (üst kattaki salon) hazır bulunmaları gerekmektedir. Katılımcılardan birimlerine bildirilmek üzere devam kaydı alınacaktır. Eğitim tüm idari ve akademik personellere açıktır. Katılımcılara eğitim sonunda katılım belgesi verilecek olup, katılım belgesinin alınabilmesi için eğitimin tüm oturumlarına düzenli ve tam katılımın sağlanması gerektiği ve eğitime katılım konusunda mazereti bulunan kişiler birimlerinden izin yazısı beyan etmek zorundadır.

11-12-13 Nisan 2018 Tarihleri arası

İş Analizi ve Görev Tanımı – 3 gün