Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından "Su Ürünleri Mutfağı" dersi kapsamında yaratıcı ve eğitici bir sergi hazırlandı. Bu sergi, hem öğrencilerin su ürünlerine dair bilgilerini pekiştirmelerini hem de sanatsal becerilerini sergilemelerini sağladı. Sergide, deniz yaşamına dair çeşitli yaratıcı çalışmalar yer aldı.
Sergide su ürünleri mutfağına dair projelerin yanı sıra, öğrencilerin hazırladığı tarif kitapçıkları ve maketler de yer aldı. Masalarda sergilenen deniz ürünlerinden ilham alınarak hazırlanmış örnek yemekler, mutfak sanatı ve yaratıcılığı bir araya getiren bu projelerin somut birer ürünü oldu.
Bu sergi, öğrencilerin hem teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulduğu hem de gastronomi alanında ne kadar yaratıcı olabileceklerini gösterdikleri bir etkinlik olarak büyük beğeni topladı.





