Tunceli Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğrencilerinden İstanbul'a Teknik Gezi

Tunceli Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu İnşaat ve Harita-Kadastro programı öğrencileri, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul’un 3. Havalimanına teknik gezi gerçekleştirdi. İnşaat Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Zülfü Murat Doğan, Öğr. Gör. Yusuf Doğan ve Uzman Melek Akgül ile Harita ve Kadastro bölümünden Öğretim Görevlileri Eren Yıldız ile Hadi Arslan ve 40 öğrencinin katıldığı teknik gezide, iki buçuk milyon metrekare kapalı alana sahip, 100 milyon yolcunun kullanacağı havalimanı inşaatı hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldılar. Tunceli Üniversitesi öğretim görevlileri ve üniversite öğrencileri günde 1.5 milyon m3 toprak işi yapılan pist alanları ve 60 kule vinç ile inşaatı devam eden terminal binası ile farklı inşaat sahalarını gezerek inceleme yaptılar.