TÜBİTAK TEYDEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nin ev sahipliğinde TÜBİTAK TEYDEB(Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) projelerine sağlanan destekler hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Tunceli Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muzaffer Aşkın, Prof. Dr. Hikmet Esen, Prof. Dr. Rahmi Aydın’ın yanı sıra birçok akademisyen ve sanayici iş adamı katıldı. Toplantıya konuşmacı olarak katılan TEYDEB Başkanı Mehmet Aslan, proje destek mekanizmaları hakkında bilgi verdi. Aslan, TEYDEB’in amacının, ARGE İnovasyon ve Teknoloji Yönetimi alanında özel sektör unsurlarının rekabetçi bir yapıya kavuşturulmasına katkı sunmak olduğunu ifade etti. Başkan Aslan, toplantı sonrasında Rektör İpek’i makamında ziyaret etti.