Rektör İpek'ten 29 Ekim Mesajı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhuriyetin 93.yılının büyük bir şeref ve gururla kutlandığını belirten Rektör İpek mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Aradan 93 yılda geçse aziz milletimizin birlik ve beraberlik ruhu, zafer inancı artarak devam etmektedir. Geçmişten bu yana tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı yazan milletimiz, bugün İstiklal mücadelemizin en büyük eseri olan Cumhuriyetimizin 93. Yılını büyük bir gururla kutlamanın onur ve şerefini yaşamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, özellikle 15 Temmuz 2016 günü kanlarını bu vatan ve millet için feda ederek ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum"