Rektörümüzden Çemişgezek ve Pertek Meslek Yüksekokullarına Ziyaret

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK, 2016-2017 Eğitim- Öğretim yılı ve 2016 yılına ilişkin akademik değerlendirmelerin yapıldığı toplantılar kapsamında Çemişgezek Meslek Yüksekokulu ve Pertek Meslek Yüksekokulunu ziyarette bulundu.

Prof. Dr. İPEK, 12 Ocak Perşembe günü Pertek Meslek Yüksekokulunu, 13 Ocak Cuma günü ise Çemişgezek Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. Akademik personellerle yapılan toplantılarda URAP ve Girişimci-Yenilikçi Üniversite endeksleri kapsamında üniversitemizin konumu ile birlikte akademik gelişim süreci çerçevesinde değerlendirmeler yapıldı. Prof. Dr. Ubeyde İPEK, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Rektör İPEK, yaptığı değerlendirme toplantısının ardından yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerimizle bir süre sohbet etti ve öğrencilere başarılar diledi