Vali Özkan Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Üniversitemizi ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi.

25 Şubat 2022 Cuma günü Genç Ofis’te gerçekleşen ziyaret programına Vali Mehmet Ali Özkan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım ve Prof. Dr. Mustafa Dörücü, Genel Sekreterimiz Sedat Ayden, Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, Tunceli Gençlik Hizmetleri Müdürü Feyzi Aytar ile birlikte akademik birim yöneticilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Vali Özkan ve beraberindeki heyetle keyifli bir sohbet programı gerçekleştiren öğrencilerimiz öğrenim gördükleri bölümler, kaldıkları yurtlar ve gerçekleştirmek istedikleri sportif/sosyal etkinliklerle ilgili taleplerini dile getirdiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, ilimizde bulunan Gençlik Merkezleri tarafından öğrencilerimize sunulan ve önümüzdeki süreçte uygulamaya geçecek olan hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyaret programı, öğrencilerimizin taleplerinin alınarak sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.