Gastronomi Bölümü Mutfağının Açılışı Yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi Bölümü Mutfağı’nın açılışı yapıldı.

1 Nisan 2022 Cuma günü gerçekleştirilen Gastronomi Bölümü Mutfağının açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslışah Açıkses, akademik/idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Rektör İpek, öğrencilerimizin hazırladıkları yiyecek-içecek ikramı ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen açılışta Gastronomi Bölümü öğrencilerimizle birlikte açılış kurdelesini kesti. Öğrencilerimizin uygulama yapacakları Gastronomi Bölümü mutfağını yerinde inceleyerek öğrencilerimizle sohbet eden Rektör İpek, mutfağımızın bölüm öğrencilerimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diledi.