Fırat Üniversitesi ile Eğitim-Öğretim Ar-Ge İş Birliği Protokolü'nü İmzaladık

Üniversitemiz ve Fırat Üniversitesi arasında “Eğitim-Öğretim Ar-Ge” konularında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol, 21 Nisan 2022 Perşembe günü Rektörlük Makamı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş arasında imzalandı. Üniversitemiz ve Fırat Üniversitesi arasında “Stratejik Hammaddeler ve İleri Teknoloji Uygulamaları” konusunda ortak bilimsel çalışmalar yürütülmesini kapsayan protokol ile eğitim-öğretim, Ar-Ge, karşılıklı akademik ve fiziki altyapıların kullandırılması, ortaklaşa planlanarak uygulanan ya da iki üniversitenin birlikte katılacağı akademik etkinlikler, öğretim elemanları/öğrencileri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve bilimsel amaçlı organizasyonlardaki deneyimlerin paylaşılması amaçlanmaktadır. İmzalanan protokolün her iki üniversite için hayırlı olmasını diliyor; protokol kapsamında çalışacak tüm personellerimize başarılar diliyoruz.

Munzur Üniversitesi Rektörlüğü