Üniversitemizde “Munzur Lezzet Şöleni” Etkinliği

Üniversitemizde, Gastronomi Kulübü öğrencilerinin düzenlediği Munzur Lezzet Şöleni etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Merkezi Yemekhane Binası önünde gerçekleştirilen etkinliğimize Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım, akademik/idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Rektör İpek, yaptığı açılış konuşmasında yiyecek-içecek sektörünün ve yöresel lezzetlerin şehirleri ve yöreleri ön plana çıkarmada çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Açılış konuşmasının ardından keyifli görüntülere sahne olan etkinliğimiz, konuklarımıza Gastronomi Kulübü öğrencilerimizin ve personellerimizin hazırladıkları yiyeceklerin ikram edilmesiyle son buldu.