Öğrencimiz Musa Tan, Uluslararası Alanda Madalya Kazandı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Musa Tan, Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’ndaki başarısıyla gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencimiz Musa Tan, Milli Takımımızla birlikte Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Uluslararası Kick Boks Turnuvası’na katıldı. Büyükler kategorisinde 63,5 kiloda mücadele eden Musa Tan, kendi kategorisini ikincilikle tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. 2022 yılında yurt içinde düzenlenen şampiyonalarda üç şampiyonluğu bulunan öğrencimiz, Özbekistan’daki başarısıyla da uluslararası alanda gümüş madalya sahibi oldu.

Öğrencimizi elde ettiği gurur verici başarıdan doyalı kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Munzur Üniversitesi Rektörlüğü