Ebelik Bölümü Öğrencileri Rektör Yardımcımız İle Buluştu

Öğrenci buluşmaları kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım ile Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri buluştu.

Üniversitemiz sosyal tesislerinde 27 Aralık 2022 Salı günü gerçekleşen buluşmada Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım öğrencilerimizle tanışarak sohbet etti. Ebelik Bölümü öğrencilerimiz, staj uygulamalarının mesleki tecrübe edinme anlamında çok verimli geçtiğini ifade ederek hastane personellerinin stajlarda kendilerine gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Görüşmede, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özlem Doğan Yüksekol ve öğrencilerimiz, stajlar konusunda verdikleri desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek’e ve Üniversitemiz yönetimine teşekkürlerini iletti.