Üniversitemizde, Prof. Dr. Eyüp Günay İSPİR' in Katılımıyla "Hukukun Temel Kavramları" Konulu Söyleşi Programı Düzenlendi

Üniversitemizde 18 Ekim 2023 tarihinde Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp Günay İSPİR' in katılımıyla "Hukukun Temel Kavramları" konulu söyleşi programı düzenlendi. Söyleşi programına Rektör Vekilimiz Prof Dr. Mustafa Taner ŞENGÜN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran CIKCIKOĞLU YILDIRIM, Fakülte Dekanları, Akademik ve İdari Personel ve öğrencilerin de katılımıyla söyleşi programı yapıldı. Gerçekleşen söyleşi programı Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Taner ŞENGÜN tarafından Prof. Dr. Eyüp Günay İSPİR' e teşekkür belgesi taktimi ile sona erdi.