Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Peker, İletişim Fakültesinde Misafir Hoca Olarak Öğrencilere Hitap Etti

Munzur Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde Sektörel Girişimcilik dersinde öğrencilere hitap etti.

Bölümün öğrencilerinin yoğun olarak ilgi gösterdiği derse Sağlık bilimler Fakültesinin İletişim dersi olan öğrenciler ve sorumlu Hocalar katıldı. Yetmişe yakın öğrencinin takip ettiği ders bir saat sürdü.

Sektörel Girişimciliği; bireyin toplumsal refahına ve ülkelerin ekonomik kalkınmasında önemli rolüne vurgu yapan Rektörümüz Prof.Dr. Kenan PEKER; İletişimin, İcatın, Koordinasyonun, Üretim ve Yetkinliğin başarıda önemli basamaklar olduğunu söyledi. Bireyin girişimci ruhunun güçlendirilmesinde ailenin yanı sıra Munzur Üniversitesi olarak öğrencilere bu donanımlı eğitimi vermek için bütün akademik kadrolar ile büyük çaba içinde olduklarını ifade etti.