Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER’den Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh KÖROĞLU’na Taziye Ziyareti

Munzur Üniversitesi: Rektörümüz Prof. Dr. Kenan PEKER Irak’ın kuzeyine geçen Aralık ayında yapılan Pençe-Kilit Harekâtında şehit düşen 12 askerimiz için İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh KÖROĞLU’na 11 Ocak günü bir Taziye Ziyaretinde bulundu. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleşen Taziye Ziyaretine; Munzur Üniversitesi Genel Sekreter V. Doç. Dr. Süreyya Yonca SEZER, Munzur Üniversitesi Akademisyenleri Doç. Dr. Özlem DOĞAN YÜKSEKOL ve Doç. Dr. Gönül ŞENER katıldılar. Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh KÖROĞLU bu anlamlı Taziye Ziyareti için Rektörümüz Prof. Dr. Kenan PEKER’e ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.