TRB1 Bölge Üniversiteleri Fırat Üniversitesinde Buluştu

Erasmus + Programı Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumları kapsamında Fırat Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde, Munzur Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, İnönü Üniversitesi’nin ortaklık sağladığı “Liderlik Akademisi” isimli projenin sözleşmesi imzalandı.

Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bölge üniversitelerinin Rektör Yardımcıları ve Erasmus Koordinatörleri katıldı.

Gerçekleştirilen konsorsiyum kapsamında dört üniversite yapılan başvuru sonucunda Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 6 yıllığına akredite oldu.