Munzur Üniversitesi ile Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliği Protokolü İmzaladı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER ve Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi ATEŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokol, sürdürülebilir kentsel kalkınma ve öğrencilerin eğitim şartlarının iyileştirilmesini hedefliyor.

Protokol kapsamında, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya atölyesindeki malzeme ve makineler, Munzur Üniversitesi’ne devredildi. Bu malzemeler, Tunceli Meslek Yüksekokulu ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ahşap atölye derslerinde kullanılmak üzere üniversitede kurulan ahşap atölyesinde değerlendirilecek. Böylece öğrenciler, ahşap işleme tekniklerini teorik ve uygulamalı olarak öğrenebilecekler.