Rektörümüz Prof. Dr. Kenan PEKER Başkanlığında “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ile İhtisaslaşan ve Mükemmeliyet Merkezi”ne İlişkin Toplantı Gerçekleştirildi
Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER tarafından, Üniversitemizin “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ile İhtisaslaşan ve Mükemmeliyet Merkezi” olma sürecine ilişkin geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.
Yaklaşık 2 saat 45 dakika süren toplantıya; Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Müdürlerimiz, Koordinatörlerimiz, Genel Sekreterimiz ve Daire Başkanlarımız katılım sağladı.
Toplantıda, üniversitemizin farklılaşma ve uluslararasılaşma stratejileri kapsamında yürütülen çalışmalar ele alınarak izleme, değerlendirme ve koordinasyon süreçlerinde inovasyon seviyesinin belirlenmesi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.


